Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 09.19.2024, 01:49 AM (GMT)

News - Haberler

DeÄŸiÅŸim deÄŸil iflas

Albayrak, YEP’i ‘değişim başlıyor’ diyerek açıkladı. Hedefler tablonun ne kadar çelişkili olduğunu gösterdi.

Silah harcamalarında yüzde 70 artış

Türkiye’nin son bir yılda savunmaya yönelik silah ve savaş teçhizatı harcamalarında yüzde 70’e yakın bir artış yaşandı. Sayıştay raporlarına göre Savunma Sanayii Destekleme Fonu’ndan “güvenlik ve savunmaya yönelik silah, araç, gereç ve savaş teçhizatı alımı” için2017’de 13.4 milyar TL harcanırken, 2018’de bu miktar 22.5 milyar TL oldu.

15 yıl istenen ödüllü yönetmen Kazım Öz, Gezi’den yargılanıyor: Filmlerime kesilmek istenen bir ceza...

Gezi Direnişi’nin suç delili olarak gösterildiği iddianame ile hakkında 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası istenilen yönetmen Kazım Öz, bugün Tunceli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkacak. Duruşma öncesi gazetemize konuşan Öz, “İktidarın muhalif olan herkese dönük başlattığı ‘cadı avı’ sanatçıları da kapsayacak şekilde büyüyerek devam ediyor. Filmlerimin yargılandığını hissediyorum. Bu tablo ülkede sanat yapmanın koşullarını gösteriyor” dedi.

Ramil Guliyev finale uçtu

- Dünya Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 200 metre yarı finalinde yarışan milli sporcu Ramil Guliyev, finale çıktı

Terim: Sürprize hazır olun

Fatih Terim: PSG’ye saygı duyuyoruz ama niyetimiz saygı görmek. Şampiyonlar Ligi'nin yabancısı değiliz, bu tip takımlarla oynadık. 'Neymar yok vah vah, Cavani de sakatlanmış çok kötü, bu büyük avantaj' gibi söylemlere Galatasaraylılar kanmasın.

Åžehit kendini vurmuÅŸ!

‘Çatı’da ilginç ayrıntı: Mahkeme ceza vermedi, gerekçesi sanıkların beyanı oldu.

Bir ilk: Erkek ve kadın atletler birlikte koştu

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası'nda organizasyonun tarihinde bir ilk yaşandı. 4x400 metre bayrak yarışında kadın ve erkek sporcular aynı takımda yarıştı. Kazanan ise ABD oldu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter