Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 09.16.2024, 08:40 PM (GMT)

News - Haberler

İmamoğlu, L’Ekspress’e konuştu: Benim zaferim bir uyarıdır

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dünyaca ünlü Fransız dergisi L’Ekspress’e röportaj verdi. “Yeni İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, megapol İstanbul için projelerini anlatırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı iğneliyor” diyen dergi, “Benim zaferim bir uyarıdır” başlığını attı.

Galatasaray Başkanı öyle bir şey dedi ki!

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.tr- Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "(PFDK) Neden sevk edildiğimi ben de merak ediyorum"- "Florya'dan şu anda çıkamıyoruz. Bunun nedeni biz değiliz. Nedeni, bize verilen arsanın işgal altında olması"- "Dış ve iç faktörlerin müdahale etmediği bir yarış istiyor ve diliyoruz"

Necati Karakaya sonsuzluğa uğurlandı

Hayatını kaybeden Türkiye Spor Yazarları Derneği Kurucu Yönetim Kurulu üyesi, TRT'nin unutulmaz spikeri Necati Karakaya için Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Zeki Müren, Çiğli'de anıldı

Çiğli Belediyesi, Türk Sanat Müziği’nin 'Sanat Güneşi' Zeki Müren’i vefatının 23. yıl dönümünde, Türk Musiki Korosu’nun sahne aldığı etkinlikle andı. Etkinlikte konuşan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "İcra ettiği sanatı ve kişiliğiyle sanat tarihimizinen önemli isimlerinden olan Zeki Müren’i şahsına yakışır bir etkinlikle anmak istedik." dedi.

AhmetÜmit ve Selim İleri’nin yeni kitabı çıktı... Cumhuriyet Kitap yine dopdolu!

Cumhuriyet Gazetesi ile her perşembe ücretsiz olarak verilen Cumhuriyet Kitap, Turgay Fişekçi yönetiminde 1545. sayısı ile yine dopdolu bir içeriğe sahip. Cumhuriyet Kitap’ın yeni sayısında kapak fotoğrafı ünlü yazar Selim İleri’ye ayrıldı. İleri, “BİR GÖLGE GİBİ SİLİNECEKSİN” isimli yeni kitabında geçmiş zaman okumalarındaki çiziktirmelerini gün yüzüne çıkarıyor. Geçmiş dönemin kültür ortamının haritasını çiziyor. Şair ve yazar Turgay Fişekçi, hem yeni kitabı hem de İleri’nin dilini anlattı. Ahmet Ümit’in yeni kitabı “AŞKIMIZ ESKİ BİR ROMAN” çıktı. Komser Nevzat’ın yeni serüvenlerini merak edenler için kitap oldukça başarılı. Cumhuriyet Kitap, her perşembe Cumhuriyet Gazetesi ile ücretsiz.

Trump, Biden'a soruÅŸturma istemiÅŸ

Trump'ın Ukrayna lideriyle telefon görüşmesinin deşifresi yayınlandı. Deşifre, Trump'ın Ukrayna liderinden eski Başkan Yardımcısı Biden'ı araştırmasını istediğini gösteriyor.

Ä°ÅŸte derbilerin hakemler

Süper Lig'de 6. haftada oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçını tecrübeli hakem Cüneyt Çakır, Beşiktaş-Trabzonspor maçını ise Ali Palabıyık yönetecek.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter