Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 10.18.2024, 05:41 AM (GMT)

News - Haberler

Tayland’da macera arayan Türk turizmciler

Türkiye’de hayallerini yakalayamayan genç Türk turizmciler dünyanın en fazla turist çeken ülkelerinden Tayland’ın adalarında gelecek arıyor. Kimi dalgıç, kimi yoga eğitmeni olarak çalışırken, kimi restoran işletiyor, kimi de gizli gizli taksicilik yapıyor.

18 yılda 91 yasa önerisi komisyona havale edilerek hükümsüz bırakıldı

Diyanet’e her yıl milyarlarca lira kaynak aktaran AKP, iktidarda olduğu 18 yılda cemevlerine ibadethane statüsü verilmesi amacıyla TBMM Başkanlığı’na sunulan toplam 91 yasa önerisi hakkında hiçbir işlem yapmadı. Komisyonlarda uzun süre bekletilen yasa önerileri yasama döneminin sona ermesi ile birlikte düştü.

Hakaret eden bürokrat halen soruşturuluyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, Atatürk’e ölüm yıldönümünde sosyal medyadan hakaretler eden “şube müdürü” hakkındaki soruşturmayı hâlâ sonuçlandıramadı.

Ankapark’ın kaderi nisanda belirlenecek

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, eski başkan Melih Gökçek’in “kişisel zevkim” diyerek 750 milyon dolara yaptırdığı ve yalnızca 10 ay açık kaldıktan sonra kapanan Ankapark’a ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yavaş, kiracı firmanın nisan ayında kontratının dolduğunu, kira borcu ödenmezse firmanın parktan tahliyesini gerçekleştireceklerini belirtti.

Aile içindeki tecavüze takipsizlik

Gazetemizin gündeme getirdiği aile içinde tecavüz ve zorla fuhuş olayında yeni bir gelişme yaşandı. Mersin’de S.D. isimli zanlının, resmi nikâhlı olmayan eşi S.A’yı fuhuşa zorladığı ve 3 kızına, baldızına ve erkek kardeşinin kızına yıllardır tecavüz ettiğinin ileri sürülmesi üzerine savcılık soruşturma başlattı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter