Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 09.16.2024, 08:41 PM (GMT)

News - Haberler

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan 'Emniyet kürtaj listesi istedi' başlıklı haberlere ilişkin açıklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, "Emniyetten skandal-kürtaj listesi istendi" şeklindeki haberlere ilişkin yapılan açıklamada, ''Bir soruşturma kapsamında ihbar eden şahsa ulaşılamadığı ve soruşturmadaki bilgilerden ihbarcının 2017-2019 yılları arasında İstanbul'da "Polikistik Over Sendromu" tanısıyla tedavi gördüğünün tespit edildiği anlaşıldığından, bu nedenle söz konusu tarihler arasında bu tanıyla tedavi gören şahsın tespitine yönelik bir yazının gönderildiği" denildi.

Emniyet müdürünün yaptığı kazada tanker sürücüsü serbest

Hatayİl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün (53) eşi Zuhal Karabörk'ün (52) yaşamını yitirdiği, kendisi, 2 kızı ve damadının ise yaralandığı kazaya ilişkin soruşturma sürüyor. Gözaltına alınan tanker şoförü Süleyman Şahin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Brexit krizi: Bundan sonrasına dair olası senaryolar neler?

İngiltere'de Muhafazkar Parti hükümeti geçen hafta içerisinde Parlamento'da yalnızca üst üste altı oylama kaybetmekle kalmadı hem çoğunluğu hem de bazı bakanları yitirdi. Parlamento, dün gece 14 Ekim'e kadar zorunlu tatile girdi. AB'den çıkış için belirlenen 31 Ekim'e kadar Başbakan Johnson'un seçenekleri neler?

Muğla'da festival tadında şenlik

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kursları kapanış şenliği' festival havasında gerçekleşti. Muğla Kışla Parkında düzenlenen şenliğe Büyükşehir Başkan Vekili Cumhur Çoban’ın yanı sıra ilçelerden birçok sporcu ve velileri katılım sağladı.

Körfez Festivali için geri sayım başladı

İzmir Körfezi 27-29 Eylül tarihlerinde bir kez daha yelken yarışlarıyla şenlenecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl üçüncü kez düzenlenecek İzmir Körfez Festivali’nin yarışma ve etkinlik programının duyurulması amacıyla gerçekleştirilen basın toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas ve Ege Açık Deniz Yat Kulübü Başkanı Akif Sezer katıldı. Konak Vapur İskelesi yanındaki rekreasyon alanında yapılan toplantıda konuşan Başkan Tunç Soyer, her yıl daha da büyüyen festivalin İzmir denince akla gelen ilk etkinliklerden biri haline geldiğini belirterek, “Bu festival İzmirlilerin ruhu ve yaşam tarzını çok iyi yansıtıyor. Biz denizsiz olamayız. İmbatıyla, sahiliyle İzmir bir deniz şehridir. Bu yüzden yeni projeler geliştirirkenİzmir’in denizle bağını hiç unutmuyoruz” diye konuştu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter