Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 09.19.2024, 10:29 PM (GMT)

News - Haberler

İBB binasına saldırı sonrası güvenlik önlemi!

Dün, 27 yaşındaki İbrahim A. , İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla görüşmek istediğini belirterek başkanlık binasına girmek istemişti. Güvenlik görevlilerinin izin vermemesi üzerine dışarıya çıkan İbrahim A. Başkanlık binasının önünde bulunan ve 15 Temmuz Şehitleri'nin anmak için konulan dev pano ile binanın duvarı arasındaki boşluktan tırmanarak içeriye girmeye çalışmıştı. Elinde jilet bulunan İbrahim

'AKP'li pekçok isim istifa dilekçesini hazırlıyor'

Reuters‘a konuşan eski AKP’liler bir yılda 850 bin üye kaybeden partide pek çok kişinin de istifa aşamasında olduğunu iddia etti. İstifalarda istişare kültüründen uzaklaşılmasının önemli rol oynadığı belirtiliyor.

Hasar gören kaymakamlık binası taşınıyor!

Geçtiğimiz günlerde Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem Marmaraereğilisi ilçesinde şiddetli bir şekilde hissedildi. Deprem nedeniyle daha önce çürük raporu verilen İlçe Kaymakamlık binasının taşınma çalışmalarının hızlandırılacağı öğrenildi.

Bakan Kurum'dan toplanma alanı açıklaması: 10 bin alan var

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki toplanma alanlarına ilişkin yaptığı açıklamaya verdiği yanıtta, "Dün cumhurbaşkanı Yardımcımız toplanma alanlarına ilişkin açıklamalarda bulundular. Açıkçası dünkü toplantıya da biz kendilerini davet ettik. Gelselerdi oralardaki toplanma alanlarının yerini ve sayısını görürlerdi. Toplamda 10 bin toplanma alanımız var. Stadyumlarımız, okul bahçeleri, birçok kamu kuruluşu binası depremde toplanma alanıdır" dedi.

Balık pulu hastası 'mucize bebek' yardım bekliyor

DOĞUŞTAN balık pulu hastası olan ve ilaç bulamadığı için sorun yaşayan 12 yaşındaki Medine Beyaz’a bir hayırsever tarafından Belçika’dan gönderilen ilaçlar kargoda kırıldı.

İki kardeşe kurşun yağdırdı! Sözleri şoke etti

İstanbul Kağıthane iki kardeşe kurşun yağdırarak birinin ölümüne sebep olan zanlı yakalandı. Cinayete ait görüntüler güvenlik kameralarına yansırken şahsın adliyeye giderken, “Herkes kendine dikkat edecek, o eğlence mekanına bir gece ben de gideceğim. Bakalım adam vermek nasılmış” sözleri şoke etti.

Deniz Yıldırım - Mevcut programla depremin acı sonuçları önlenemez

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trMevcut programladepremin acısonuçları önlenemez -Deprem bir gerçek. Türkiye’nin deprem kuşağında olduğu, uzun süredir biriken enerjinin özellikle İstanbul’da büyük bir kırılmaya yol açabileceği yönündeki bilimsel uyarılar da gerçek. Son depremler bu gerçeği bir daha hatırlattı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter