Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 12:13 AM (GMT)

News - Haberler

Donna Haraway filmi SALT’ta

Fabrizio Terranova imzalı “Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival” (Donna Haraway: Hayatta Kalabilmek için Hikâye Anlatıcılığı) 2016 yapımı belgesel filminin Türkiye’deki ilk gösterimi, 4 Ekim 19.00’da SALT Beyoğlu, Açık Sinema’da yapılacak.

Ulusal yarışmaların jürisi açıklandı

Bu yıl 56’ncısı düzenlenecek ve 26 Ekim’de başlayacak Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, iki yıl aradan sonra yeniden düzenlediği ulusal yarışmalarının jüri üyeleri belli oldu.

‘İyi filmin seyircisi var’

26. Adana Altın Koza Film Festivali’nin yönetim kadrosunda yer alan usta oyuncu Menderes Samancılar ile Adana’yı ve Altın Koza’nın geleceğini konuştuk.

Kültürlerin işbirliği

Hollanda Sarayı’nda yapılan “Devamlı Bağlantılar” etkinliklerinde kültür ve sanat aktörleri bir araya geldi.

Toplanan paralar duble yola gitti

1 yıllığına çıkarılan Özel İletişim Vergisi’nden 20 yılda 66 milyar TL toplandı. Ancak İstanbul’da 5.8’lik depremde iletişim sistemi çöktü.

İşte öğrencilerin içine girmediği fakülte binası

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trSilivri’de meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından İstanbul’daki hastanelerin durumu bir kez daha gündeme geldi. İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrencileri ve sağlık çalışanları, binalardaki hasar nedeniyle hem kendilerinin hem de hastaların can güvenliğinden endişe ettiklerini söylediler.

Sürücü kalp krizi geçirdi; hafriyat kamyonu durağa daldı: 2 ölü

Muğla'nın Milas ilçesinde, sürücüsünün direksiyon başında kalp krizi geçirmesi sonucu kontrolden çıkan hafriyat kamyonu, önce otobüs durağına, ardından da elektrik direği ile park halindeki otomobile çarptı. Durakta bekleyen Seyhan Pınar (57) olay yerinde, sürücü Mustafa Ateşise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter