Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 02:37 AM (GMT)

News - Haberler

Tuncay Mollaveisoğlu - RAP’çiler parti kursa...

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trRAP’çiler parti kursa... -Hayır, her şeyi siyasete bağlamıyorum... Ancak yozlaşmış siyaseti kökünden değiştirecek bir dip dalgasının, hip-hop kültürü içinde memlekete yayıldığını söylüyorum.Siyaset; devlet işlerini yürütme biçiminin yanı sıra; bir davranış biçimi ve dü...

Tuncay Mollaveisoğlu - RAP’çiler parti kursa...

RAP’çiler parti kursa... -Hayır, her şeyi siyasete bağlamıyorum... Ancak yozlaşmış siyaseti kökünden değiştirecek bir dip dalgasının, hip-hop kültürü içinde memlekete yayıldığını söylüyorum.Siyaset; devlet işlerini yürütme biçiminin yanı sıra; bir davranış biçimi ve dü...

Kadıköy’de Hasankeyf ve Dicle Vadisi için buluşma

Temmuz ayı ortasında su tutulmaya başlanan ve 50 yıl ömrü olacağı ön görülen Ilısu Barajı’nın suları altında bırakılmak istenilen 12 bin yıllık tarihe sahip Hasankeyf ile milyonlarca canlıya ev sahipliği yapan Dicle Vadisi için İstanbul’da etkinlik düzenleyecek.

Denizlerimizçok hasta

Su sıcaklığı artıyor, oksijen seviyesi düşüyor, yaşam yok oluyor. Tek sorumlu ise insan

Adana’da suç günü

26. Adana Altın Koza Film Festivali üçüncü gün yapılan gala gösterimleriyle devam etti. Ulusal Yarışma’da suç unsurunu gündeme taşıyan üç film daha izleyici ile buluştu: ‘Aidiyet’, ‘Kovan’ ve ‘Görülmüştür’.

DT’ye deterjan yetmiyor

Sayıştay, “kurumun temizlik hizmeti alımının, temizlik malzemelerinin her ay miktar yönünden kontrol edilmeden bedel ödemesi yapıldığı” tespitinde bulununca, genel müdürlükten konuya ilişkin yanıt istedi.

Ä°stanbul'da bir deprem daha

Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında, Kandilli'ye göre 4.3, AFAD'a göre ise 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

‘Büyük depremi daha erkene alır’

Prof. Dr. CelalŞengör ve Prof. Dr. Sinan Özeren Silivri açıklarındaki depremin İstanbul’da beklenen büyük depremi öne çekebileceği görüşündeler. 7 üzeri büyüklükte bir depremin bir yılda gerçekleşme olasılığı yüzde 2.5.

‘Kişisel dış politika olmaz’

CHP’nin “Suriye’de Barışa Açılan Kapı” temasıyla düzenlediği konferans, yarın başlıyor. Konferans öncesi Cumhuriyet’in sorularını yantılayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre, Türkiye’nin dış politikasının krizde olduğunu belirtti.

‘İhbar’ ortaya saçıldı

Washington’da siyaset Trump’ın rakibi hakkında, Ukrayna liderine baskı yaptığı iddialarıyla toz duman. Beyaz Saray’ın tartışma yaratan kayıtları saklamak istediği öne sürüldü.

İYİ Parti Araf’ta kalabilir

İYİ Parti’nin son dönemde “AKP ile yakınlaştığına” yönelik tartışmalardan en fazla “parti içindeki ülkücülerin etkilendiği” ifade ediliyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter