Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 02:51 AM (GMT)

News - Haberler

Kilit isimden eski vekile dava

17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun 1 numaralı kilit ismi Suudi işadamı Yassen Abdullah el Kadı, eski CHP milletvekili Hüseyin Aygün’ün 2014 yılında kendisiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım nedeniyle 100 bin TL’lik tazminat davası açma talebiyle İstanbul Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dilekçe sundu.

Yüksekdağ’a destek çağrısı

Eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın yarın Ankara’da görülecek olan duruşması öncesinde HDP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Aysun Çeper, tüm kadınları duruşmaya katılma çağrısı yaptı.

Lüferin kilosu altınla yarışıyor

Çanakkale'de av yasaklarının sona ermesinden sonra lüfer de balıkçı tezgahların da yerini aldı. 'Denizlerin prensi' olarak adlandırılan lüferin kilosu 130 liradan satılıyor.

Alanya’da kadın cinayeti: Kocası, 14 yerinden bıçakladı

Antalya’nın Alanya ilçesinde hakkında ‘uzaklaştırma’ kararı bulunan 15 yıllık evli Hilmi Yılmaz, babasının evinde kalan eşi Gülseren Yılmaz’ı dışarıyı çıkararak 14 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan 2 çocuk annesi kadın, kaldırıldığı hastaneden tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Genelkurmayçatı davasında gerekçeli karar açıklandı

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de arasında bulunduğu 224 sanıklı davada verilen hükmün gerekçeli kararını tamamladı. Gerekçeli kararda, darbecilere ilişkin “1 Kasım 2015 genel seçimlerinde aradığı sonucu bulamayan FETÖ/PDY terör örgütü darbe girişiminde bulunmaya karar verdi” ifadesi kullanıldı.

Volkan Demirel 17 yıllık futbolculuk yaşamını anlattı

Kalecilik kariyerini sonlandırmasının ardından Fenerbahçe'de antrenörlük yapmaya başlayan Volkan Demirel, 1907 Fenerbahçe Derneği üyeleri ile bir araya geldi ve futbol yaşamından özel yaşantısına değin pek çok konuya değindiği bir söyleşi verdi.

İşte Elneny için tahkim kararı

Beşiktaş'ın futbolcusu Mohamed Elneny'nin, Gazişehir mücadelesinde gördüğü kırmızı kartın ardından aldığı 3 maçlık ceza, TFF Tahkim Kurulu tarafından onandı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter