Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 04:43 PM (GMT)

News - Haberler

Emine Bulut'un kızına vasi atanan avukattan uyarı

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Varan tarafından öldürülen Emine Bulut'un 10 yaşındaki kızına yapılan yardımların korunması ve güvence altına alınması amacıyla vasi olarak atanan Enver Kılıç, yapıldığı söylenen bağışların, mahkeme tarafından açılan hesaba gönderilmediği için kime, hangi yolla, ne miktarda gerçekleştirildiğinin izlenemediğini bildirdi.

Şehit Uzman Onbaşı Sarı son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'de PKK'li teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yasin Sarı, memleketi Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Adana'da suya indirim kararı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, suya yüzde 20 indirim yapılacağını açıkladı

Kılıçdaroğlu'ndan taziye telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün geçirdiği trafik kazası nedeniyle Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Derse alkollü geldiği iddia edilen öğretmen açığa alındı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde derse alkollü geldiği iddia edilen ilkokul öğretmeni M.T., velilerin şikayeti üzerine polis tarafından sınıftan çıkarıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alınan öğretmen M.T. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Bakan Albayrak, ABD Ticaret Bakanı Ross ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross ile ülkeler arasındaki ekonomik ve ticari iş birliğini ele aldıkları verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi için kararlılığımızı bir kez daha vurguladık." ifadelerini kullandı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter