Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 05:36 AM (GMT)

News - Haberler

Tuncay Mollaveisoğlu - Haber takibi ve bakanlığın son hamlesi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trHaber takibi ve bakanlığın son hamlesi -Cumhuriyet’te özel haber ve belgelerle, günlerce manşetten verdiğimiz haber seli orman yangınlarına müdahaledeki büyük ihmali ortaya çıkarmıştı. Necati Doğru, Emin Çölaşan, Mustafa Balbay, Aykut Küçükkaya, Müyesser Yıldız, Yazgülü Aldoğan, Murat Ağırel...

Tuncay Mollaveisoğlu - Haber takibi ve bakanlığın son hamlesi

Haber takibi ve bakanlığın son hamlesi -Cumhuriyet’te özel haber ve belgelerle, günlerce manşetten verdiğimiz haber seli orman yangınlarına müdahaledeki büyük ihmali ortaya çıkarmıştı. Necati Doğru, Emin Çölaşan, Mustafa Balbay, Aykut Küçükkaya, Müyesser Yıldız, Yazgülü Aldoğan, Murat Ağırel...

AKP'de ihracı istenen Özdağ: Söylesem faydası yok, söylemesem gönül razı değil

AKP'nin, MYK kararı ile kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk ettiği 4 isimden biri olan Selçuk Özdağ, Twitter hesabından 16 maddelik açıklamada, ''Birilerini ihraç etmek çare değildir, aslolan yanlışlardan dönmek, herşeyi bilen liderler döneminin geçtiğini artık anlamaktır. Söylesem faydası yok, söylemesem gönül razı değil'' ifadelerini kullandı.

Bakanlığın vermediği araçları AKP’li belediye tahsis edecek

İstanbul'da Güngören Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’na bağlı olan ilçe emniyet müdürlüğü ve kaymakamlığa araç kiralamak için meclis kararı aldı. Karara tepki gösteren CHP’li Meclis Üyesi Ali Şar “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu pejmürde edeceğine emniyetin ihtiyaçları olan araçları sağlama konusunda çaba göstersin, bu araçları sağlasın” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: Büyük küçük takım yok!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, günümüz futbol anlayışında artık küçük takım, büyük takım ayrımının ortadan kalktığını belirterek, "1. ve 2. Lig oyuncularının artık benzeri idmanlar yaptığını hesaplarsak işimizin kolay olmayacağı ortaya çıkar” ifadesini kullandı.

Ödülleri gökteki yıldızlar kadar çok!

Filmin yönetmeni, yapımcısı ve senaristi, ayrıca filmde bir de hâkimi canlandıran Mehmet Tanrısever “Bozkır’ın 110 festivalde de finalist olduğunu böylece bir rekora ulaşarak Guiness’e gireceğini iddia etti.

AKP'de ihracı istenen dört isme tebligat gönderildi

AKP, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk ettiği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski milletvekilleri Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ile Abdullah Başçı’nın sözlü ve yazılı savunmalarını almak üzere tebligatlarını gönderdi.

Sinema düzeyi yüksek

Mick Jagger’ı başrolde izleyeceğimiz, Giuseppe Capotondi imzalı “The Burnt Orange Heresy” ile perdelerini kapatacak olan 76. “Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica’’, alışılmadık derecede yüksek sinema düzeyi yanında, sinema sanatı dışındaki polemiklerin yoğunluğuyla da izbırakacak.

Krizle‘sağlıklı’ mücadele

2019’un ilk yarısında yüzde 9.5 küçülen beyaz eşya sektörü krizi, sağlıklı ürün teknololojileri geliştirerek aşmaya çalışıyor. Firmalar tüketici elektroniği fuarı IFA 2019’da bu kategoriye yönelik ürünlerini sergileyecek.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter