Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 01:44 PM (GMT)

News - Haberler

İşsiz, okul güvenliğini sağlayacak

İŞKUR yönetmeliğinde yapılan değişikliğin ardından MEB’e bağlı resmi okulların güvenliğinin sağlanması için “Toplum Yararına Program” kapsamındaki istihdam modeline geçildi.

Kemer Yapı'da aile saadeti

Kemer Country’de Demirören Grubu’nun yaptırdığı yüzlerce villa için plan tadilatına ilişkin yürütmeyi durdurma ve iptal kararı “nöbetçi bölge idare mahkemesi” tarafından durduruldu. Bu kararı veren İstanbul Bölge İdare Başkanı’nın eşi Mehtap Yılmaz ne tesadüftür ki, Demirören Grubu avukatı çıktı.

‘Batı çifte standart uyguluyor’

Alan Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte görüştüğümüz Medoev ile Güney Osetya’nın Gürcistan’dan ayrılık hamlesinde uluslararası siyasette gelinen noktayı, Rusya ile ilişkileri ve Kuzey Kafkasya’nın geleceğini değerlendirdik.

Boris Johnson’ı sarsan terk

Brexit krizinin gölgesindeki İngiltere’de çiçeği burnundaki Başbakan Johnson’a, AB’den çıkış stratejisine yönelik kendi partisinden eleştiriler her geçen gün artıyor.

Sivas’ta tabela krizi

Bugün Sivas’ta 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 100’üncü yılı kutlama etkinlikleri yapılırken, AKP’li Sivas Belediyesi geçen hafta kentin girişinde asılı “Cumhuriyet’in şehri Sivas’a hoş geldiniz” tabelasını kaldırdı.

100 yıllık gurur

Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, manda ve himayenin reddedildiği Sivas Kongresi’nin 100. yılı kutlamaları için CHP, Kılıçdaroğlu öncülüğünde Sivas’ta olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan da etkinliklere katılacak.

CHP'den "YeÅŸil Yol Projesi" raporu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Yaylalar arası entegrasyonu sağlama iddiasıyla yapılan proje (Yeşil Yol Projesi), ekolojik olan korunması gereken bir alanda geri dönülmesi mümkün olmayan zararlara yol açmaktadır." açıklamasında bulundu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter