Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 09.23.2024, 03:19 AM (GMT)

News - Haberler

Mustafa Balbay -‘İmdat... Boğuluyorum... Kızım işsiz!’

‘İmdat... Boğuluyorum... Kızım işsiz!’ -Bayramdaİzmir’in 650 kilometrelik kıyı şeridinin güzel bir yerinde denizdeydim... Yüzerken 8-10 metre kadar ötemde bir kadının el salladığını gördüm. Kıyıda birilerine selam verdiğini düşündüm. Yüzmeye devam ettim.

Yazgülü Aldoğan - İzmir’in dağlarında çiçekler yine açar!

İzmir’in dağlarında çiçekler yine açar! -Biz, ağaçlar kesilmesin, siyanürle altın aranmasın, suyumuz, havamız kirlenmesin, sincabımız, kuşumuz, karacamız ölmesin diye Kaz Dağları’nda piyanonun sesine kulak verirken, Ege’nin güneyinden, yanan ağaçlardan odun çıtırtısı yükse...

Galatasaray'da Radamel Falcao bekleyiÅŸi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trGalatasaray, uzun süredir kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürdüğü Radamel Falcao transferi için saatleri sayıyor.

Çorlu'da geri dönüşüm fabrikasında yangın

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, sık sık patlama seslerinin geldiği fabrikadaki alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Meksika'da 2 fabrikada büyük yangın

Meksika’da sanayi mahallesinde bulunan plastik ve yağ fabrikalarında yangın çıktı. Yangın sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken, mahalle içinde bulunan evler, okullar ve iş yerleri boşaltıldı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter