Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 09.23.2024, 10:33 AM (GMT)

News - Haberler

Trabzonspor Atina'da

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında 22 Ağustos Perşembe günü deplasmanda Yunanistan'ın AEK takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Atina'ya geldi.

Polonya, Almanya’dan 850 milyar dolar tazminat istiyor

Polonya, 1939’da Nazi Almanya'sının saldırması neticesinde hayatlarını kaybeden 3 milyonu Yahudi toplam 5 milyon 800 bin Polonyalı için 850 milyar dolarlık tazminat talebinde bulunacağını açıkladı.

Meterolojidenşiddetli yağış uyarısı

Meterolojiİşleri Genel Müdürlüğü tahminlerine dayanarak Düzce Valiliği yarın Düzce için yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü için ise Düzce yarın turuncu alan ilan edildi.

Profesörün tabutunu Erdoğan ile Davutoğlu omuzladı

Trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un tabutunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AKP'den ayrılarak yeni parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu birlikte taşıdı.

Ayşegül Yüksel - Babamın denizleri

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trBabamın denizleri -Sağlığım için yüzmem gerekliymiş. Böyle tedaviye can kurban. Söz dinleyip iki haftalığına Bodrum’a kaçacağım. Şu sıcak günlerde yalnızca denizi düşünerek serinlemekteyim. Denizi düşünmek çocukluğuma dönmek demek…




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter