Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 09.23.2024, 04:30 PM (GMT)

News - Haberler

Sel kurbanı Unkapanı'nın 'Cici Baba'sı çıktı

İstanbul'daki sel felaketinde su dolan Unkapanı alt geçidinde cesedi bulunan kişinin kimliği henüz tespit edilemedi. Ölen kişi, Unkapanı'nda "Cici Baba" lakabıyla tanınıyor. Onunla aynı yerde yatan arkadaşları o anları anlattı.

Yasmani Copello'dan birincilik

Milli atletimiz Yasmani Copello, Birmingham’daki Elmas Lig yarışında birinci olarak Zürih’teki sezon finaline kalma yolunda dev bir adım attı.

Genç Badmintonculardan 5 madalya

Sırbistan’ın Novi Sad kentinde gerçekleştirilen 17 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası'nda Türkiye, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 5 madalya kazandı.

Ünlü bilardocu Caudron, İzmir'de

Kariyerinde 2 dünya ve 2 Avrupa şampiyonluğu bulunan Belçikalı ünlü bilardocu Frederic Caudron, adına düzenlenen özel bir turnuvaya katılmak için İzmir'e geldi.

Feyzioğlu'dan, Saray'daki tören eleştirilerine yanıt

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Yargıtay'ın 2 Eylül'de Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılması planlanan Adli Yıl Açılışı törenine TBB olarak katılmasına ve birçok baronun olumsuz yanıt vermesine ilişkin konuştu. "Tuzu kuru olanların ne dediği çok önemli değil. Adli yıl açılışının çok önemli bir diyalog zemini olduğunu biliyoruz" diyen Feyzioğlu, "Türkiye'nin normalleşmesi sürecinde Yargıtay Başkanlığımız önemli bir adım attı, bize elini uzattı. Biz de elimizi uzattık. Türkiye'nin normalleşmesine, yeniden kucaklaşmasına katkıda bulunacağız" ifadesini kullandı.

Kelebekler Vadisi'nde mahsur kalan müsteşar kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kelebekler Vadisi'nde, kayalıklarda mahsur kalan Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Müsteşarı Vincent Guillaume Poupeau, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Belçika'da Flaman kesimindeki okullarda başörtüsü resmen yasaklanıyor 

Belçika'nın Hollandaca konuşulan Flaman bölgesinde olası hükümette yer alacak partiler, okullarda öğretmen ve öğrenciler için dini sembolleri içeren giysilerin yasaklanması konusunda anlaştı. Koalisyon görüşmelerinde, üzerinde ilk uzlaşılan konulardan biri, okullarda başörtü yasağı oldu.

Zeynep Oral - Acımasız olan doğa değil, insan…

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAcımasız olan doğa değil, insan… -Fay diyorlar... Deprem, zelzele diyorlar... Sel, su baskınları diyorlar, dinmeyen yağışlar diyorlar...Yalan! Yalan! Yalan!Taksirat diyorlar... Kader diyorlar... Allah i...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter