Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 09.24.2024, 06:24 AM (GMT)

News - Haberler

Aspendos için reklam filmi

26. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, DOB Genel Müdürü, tenor Murat Karahan’ın pilot, sanatçıların ise yolcu rolünde THY uçağında çektikleri videoyla dünya semalarında tanıtılıyor.

Şevval Sam: Bari oksijenimizi bize bırakın

Müzisyen ve oyuncu Şevval Sam, bu topraklarda peşine düştüğü seslerle ve Türkiye'nin her bölgesinden şarkılarıyla 20 Ağustos akşamı sahnede. Aşık Veysel'e, Neşet Ertaş'a selamların yollanacağı, Kâzım Koyuncu'nun, Ahmet Kaya'nın anılacağı; Karadeniz'den Anadolu'ya, oradanTrakya'ya uzanacak müzik yolculuğu Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda dinleyicisiyle buluşacak.

Son 4 ayda 3 ambulans yandı

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Türkiye’de yaşanan ambulans yangınlarına yönelik bir rapor hazırladı.

Medipol BaÅŸakÅŸehir Åžampiyonlar Ligi'ne veda etti

UEFAŞampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında temsilcimiz Medipol Başakşehir, Olympiakos'a 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Yunan ekibin gollerini 55. dakikada Semedo ve 78. dakikada penaltıdan eski Fenerbahçeli Valbuena kaydetti.

Madenci istediğini alamadı

Kamu işçisine verilen zam madencileri memnun etmedi. GMİS Başkanı Yeşil: Yerüstü işçileri için talep ettiğimiz ücreti alamadık. Çerçeve anlaşması pazarlık gücümüzü zayıflattı.

Umut MeraÅŸ resmen Le Havre'de

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trFransa Ligue 2 ekiplerinden Le Havre, Bursaspor'dan Umut Meraş'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Cedi Osman: Hiç kimseden korkmuyoruz

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman, 2019 FIBA Dünya Kupası'nda kimseden korkmadıklarını belirtti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter