Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 09.24.2024, 11:15 AM (GMT)

News - Haberler

Düşen terliğinin peşinden ölüme gitti

Kızılırmak’a düşürdüğü terliğini almak için girdiği suda sürüklenerek gözden kaybolan Afgan uyruklu Saile Vatandus’un cansız bedeni, Jandarma ve Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık bir kilometre uzaklıkta bulundu.

Antalya'da el ele hırsızlık yapan sevgililer yakalandı

Antalya’da 10 evden hırsızlık olayını ele el tutuşarak yaptıkları iddia edilen sevgili çift ve arkadaşını polis kargocu kılığına girerek yakaladı. Son hırsızlık olayında hırsız sevgililerden birinin ev sahibinin uyanması üzerine balkondan atlayıp ayağını kırdığı öğrenildi.

'Bir daha dalacağım' son sözü oldu

Kurban Bayramı tatili için Ankara'dan İstanbul'a ve serinlemek için Bostancı'da denize giren 4 gençten 1'i boğulma tehlikesi geçirdi. Arkadaşlarının, suya dalan gencin, kendilerine şaka yaptığını sandıkları öğrenildi. Hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haluk Levent'tençağrı: Görenler ihbar etsin

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAntalya'da, kesim yerine götürülürken sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, sahilde restoran ve kafelerin önünden geçip, yaklaşık 5 kilometre koştuktan sonra kayboldu. Boğanın kaçtığı anlar ise bir çevre sakini tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Sanatçı Haluk Levent, "Kesimden kaçanları biz alıyoruz. Görenler ihbar etsin Ferdinand'ın yanına alalım' notuyla paylaşımda bulundu.

Suriye ordusuÄ°dlib'de

Suriye yönetimi, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nin güneyinde dün başlattığı operasyonlarda İdlib'de bir belde ve bir tepeyi daha ele geçirdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter