Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.22.2024, 08:27 PM (GMT)

News - Haberler

Evinİlyasoğlu - İstanbul Müzik Festivali sona erdi

İstanbul MüzikFestivali sona erdi -Son yıllarda İstanbul Müzik Festivali’nin gündelik hayatla, sokaklarla, eski yapıların mekânıyla kaynaşması, ayrıca gençlere yeni kapılar açması güzel olaylar.Bu yıl pek çoğunu izleyebildiğim ve heyecan duyduğum etkinliklerin b...

Barış Doster - AKP’deki çözülmenin sonucu ne olur?

AKP’dekiçözülmeninsonucu ne olur? -Siyasal hayatta kuraldır; zayıflayan, gerileyen, inişe geçen güçler, kadro kaybı yaşarlar. Yükseliş döneminde bu yapı içinde öne çıkanlar, önemli görevler üstlenenler; iniş sürecinde, bu sorumluluklarını gizleyerek, liderin yaptığı ...

Mustafa Balbay - Da-mat ekonomisi!

Da-matekonomisi! -Ekonomiyi de kanun hükmünde kararnamelerle yönetme hırsının somut örneğini Merkez Bankası BaşkanıMuratÇetinkaya’nın görevden alınıp yerineMurat Uysal’ın getirilmesiyle yaşadık.

"Hacca gidiyorum, altınlarınızı okutup getireyim" diyerek dolandırdı

İzmir'de, farklı günlerde 3 kişiyi "Hacca gideceğim, elinizdeki altınları verin okutup geri getireyim" diyerek 3 kişiyi dolandıran Nurettin Alınca yakalandı. Cezaevi firarisi olduğu belirlenen Alınca'nın 26 ayrı dolandırıcılık suçuna karıştığı ve hakkında kesinleşmiş 11 yıl 6 ay hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Sanat Akademisi’nin büyük başarısı

Kartal Belediyesi tarafından açılan ve Kartal’da yaşayan çocukların resim, müzik ve sahne sanatları alanında eğitim görmesini amaçlayan Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nin açılmasının üzerinden bir yıl geçti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter