Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.22.2024, 07:31 PM (GMT)

News - Haberler

Günyol Yarışması denemeleri bekliyor

Kartal Belediyesi,çevirmen, eleştirmen, öğretmen, yayıncı ve yazar Vedat Günyol anısına düzenlediği deneme yarışmasının 4’üncüsünü hayata geçiriyor.

Efsane isimden istanbul konseri

Yarım yüzyılı aşan sanat hayatına Grammy de dahil sayısız ödül sığdıran Omara Portuondo, “Omara Es Cuba - The Last Kiss” turnesi kapsamında 3 Ağustos’ta İstanbul LifePark’ta sevenleri ile buluşacak.

Freni boşalan minibüs otomobilin üzerine devrildi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trZonguldak'ın Alaplı ilçesinde, freni boşalan minibüs sürücüsünün kontrolünden çıkarak, karşı şeritten gelen otomobilin üzerine devrildi. Kazada, iki sürücü de yaralandı.

Kleopatra Koyu ihalesine iptal

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Tekirova turizm bölgesindeki Kleopatra Koyu'nun yıllık 505 bin lira kira bedeliyle 3 firmanın ortaklığındaki şirkete 29 yıllığına kiraya verildiği ihale, Antalya 3'üncü İdare Mahkemesi'nce iptal edildi.

Netanyahuİran'ı F-35'lerle tehdit etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu: "İran, son zamanlarda İsrail'i yok etmekle tehdit ediyor. Bu uçakların, İran ve Suriye dahil Orta Doğu'da her yere ulaşabileceğini hatırlamalılar"

İstanbul'da güpegündüz iş yerini taradılar

Pendik'de bir ithalat-ihracat firması kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla tarandı. Şirketin camlarına çok sayıda mermi isabet ederken,olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter