Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.22.2024, 03:27 AM (GMT)

News - Haberler

Belediye işçisi yavru köpeği dereye fırlattı!

Rize'nin Kalkandere ilçesinde, belediye temizlik görevlisi S.Y., yavru köpeği elindeki süpürge ile sürüklediği faraşa koyarak demir bariyerlerin üzerinden dereye fırlattı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıyan görüntüler paylaşıldığı sosyal medyada tepki çekti. İşçi hakkında yasal işlem başlatıldı.

PorsukÇayı siyanür tehdidi altında

Kütahya’nın Gediz ilçesi Murat Dağı’nda özel bir şirkete ait tesislerde siyanür kullanılarak altın ve gümüş araması yapılması için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunun onaylanması tepki yarattı. Siyanürün Eskişehir’de Porsuk Çayı’nın yanı sıra Gediz, Banaz çaylarıyla Ankara’nın aralarında bulunduğu 7 kenti etkileyeceği öne sürülürken, raporun iptali için Kütahya Bölge İdare Mahkemesi’ne 60 başvuru yapıldığı belirtildi.

KHK'li Veli Saçılık’a ‘Banka oturma’ cezası!

Ankara’da Kanun Hükmünde Kararname’li (KHK) emekçilerin gözaltına alınmasını protesto etmek için banka oturan KHK’li Veli Saçılık gözaltına alındı. Saçılık’la birlikte gözaltına alınan 5 kişiye 330’ar TL para cezası kesildi.

MSB: TSK gözlem noktasına 3 kez top atışı yapıldı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib'de Suriye rejim güçlerinin kontrolündeki bölgeden Türkiye kontrolündeki 10 numaralı Gözlem Noktası'na 3 kez top atışı yapıldığını açıkladı. Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmazken, malzeme zayiatı da verilmediği belirtildi.

Tohumdan sofraya ve sağlığa...

Şef JaleBalcı,topraktansatınalabileceğiürünlerinpeşinde.“Bazı çiftliksahiplerikendileriiçin ayrı,müşterileriçin bol ilaç azzahmetle ayrıyetiştiricilikyapıyor.Bu banainanılmazderecedeürkütücügeliyor”diyor.AksuÇuğdaçiftliğindeilaçsız tarımyapıyor.

AKP'li vekilden BBP'li belediyeye tepki: Muhtarlar salonu terk etti

Erzurum’un Oltu Belediyesi’nin iş makinası eksikliğini dile getiren Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) Belediye Başkan Yardımcısına AKP Milletvekili “İş makinalarınız yoksa çıkmayacaktınız meydana” diye karşılık verdi. Tartışma üzerine muhtarlar salonu terk etti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter