Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 09.22.2024, 02:01 AM (GMT)

News - Haberler

Sosyal medyada tepkiçekmişti...Ağacı kıran genç konuştu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, arkadaşları ile birlikte giderken bir ağaca asılıp kırılmasına neden olan 18 yaşındaki Mehmet Oran, "Olaydan önceki gün meyve ağaçlarım yakıldı. Bunu yapanlara kimse bir şey demedi, beni linç ettiler. Cezama razıyım ben ağaç düşmanı değilim. Bin ağaç da dikerim ama, ağaçları yakanlar da ceza alsın” dedi.

Mangal faciası... Sonu ölümle bitti

Bursa'nın İznik ilçesinde ailesiyle birlikte gittiği piknikte mangal yakarken, üzerindeki elbiseleri alev alıp yaralanan Mustafa Kapsız (53), tedavi gördüğü hastanede 10 gün sonra yaşamını yitirdi.

Ekremİmamoğlu’ndan Kaftancıoğlu ve Akşener’e destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, dün hakim karşısına çıkan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve hakkında 2016 yılında açılan FETÖ soruşturmasına savcılığın gizlilik kararı verdiği İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e destek verdi.

Ekremİmamoğlu'ndan istifa eden isimler hakkında açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve yardımcılarının istifa etmesiyle ilgili olarak, "Pazartesi günü kendilerini çağırdım. Sohbet edeceğiz, kararlarını konuşacağız, helalleşeceğiz. Bunlar doğal, yolumuza devamediyoruz" diye konuştu.

Trump, Amerikanşirketlerinin Huawei'ye donanım satmasına izin verdi

ABD Başkanı Donald Trump, Japonya'da düzenlenen G-20 zirvesi sırasında Çin Devlet Başkanı Şi Jinping ile yaptığı görüşme sonrasında iki ülkenin ticaret ile ilgili sorunlarını aşması için müzakere masasına geri döneceğini açıkladı. Atılan bu adım kapsamında Trump, Amerikan şirketlerinin Çinli telekom devi Huawei'ye donanım satabilmesinin önünü açacağını söyledi.

Bostana dönüş, hemen şimdi!

Yasemin Kırkağaçlıoğlu ve Elif Çatıkkaş, öze dönmemiz için çağrı yapıyor. “Biz iki kadın yola çıktık ve bostan yaptık. Elimizi toprağa değdirdik. Çok zor değil. Su için yukarı bakmamız gerekiyor artık, yağmur boşa gidiyor. Gelin hep birlikte, bütün İstanbul kendi kendimizeyetelim, yapabiliriz” diyorlar.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter