Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 12:51 PM (GMT)

News - Haberler

HilmiÖzkök'ün yakın koruması tutuklandı

FETÖ'nün TSK'deki kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada gözaltına alınan, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök'ün yakın korumalığını yapan astsubay Nihat O. tutuklandı.

İlgezdi Bakan Turhan'a sordu: DHMİ Yönetim Kurulu'na Kayyum mu atanacak?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu'nda yaşanan istifa krizini Meclis gündemine taşıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle bir önerge veren İlgezdi, DHMİ yönetimine kayyum atanacağı şeklindeki iddiaları sordu.

Dövülerek otobüsten indirilmişti: Yeni gelişme

AKSARAY'da, seyahat ettiği yolcu otobüsünden ağabeyleri tarafından dövülüp, saçlarından sürüklenerek indirilen Kadriye S. (32), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce korumaya alındı.

Bursaspor'da kriz büyüyor

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay ve yöneticilerinin alacaklarına karşılık Bursaspor'un bazı taşınmazlarına ve gelirlerine yönetim kararıyla temlik koyması bardağı taşıran son damla oldu. Denetleme Kurulu yaptığı açıklamayla, bu durumun kanuna aykırı ve "yok" hükmünde olduğunu bildirdi.

NuriŞahin: Türk futboluna katkı sağlamak isterim

Real Madrid, Borussia Dortmund ve Liverpool gibi Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde forma giymiş olan milli futbolcu Nuri Şahin, 'Nuri Şahin Akademi' etkinliğinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den 'mektup' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın 23 Haziran seçimleriyle ilgili mektubu için konuştu. HDP'nin Öcalan'ın çağrısına uymamasını eleştiren Bahçeli, "PKK’nın siyaset acentesi HDP’nin teröristbaşının uyarısına rağmen marazi ve mahsurlu stratejisinde bir değişikliğe gitmeme iradesi 23 Haziran üzerinde oynanan ahlaksız oyunu iyice gözler önüne sermiş olacaktır" dedi.

Fransa’da Türk mucizesi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trErman Kunter, küme düşme hattında aldığı Cholet'yle şampiyonu yendi, ligde kaldı, kentin kahramanı oldu

Tuncay Mollaveisoğlu - Umut kumarına can koyanlar: Ege’de boğulan insanlık...

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.tr“Her şey bitti!” diyecekti sonunda... -Ege’de umuda açılan binlerce göçmen gibi Irak’lı baba Oner Rahad da şansını denemişti. Eşi ve 4 çocuğu ile insan tacirlerinin tehlikeli kumarını göze almış, Kuşadası üzerinden Yunanistan’a geçmek istemişti.Hatırlayacaksınız, daha geçen sene a...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter