Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 12:42 PM (GMT)

News - Haberler

AKP'nin adayı değil, AKP'li Cumhurbaşkanı ekrana çıkıyor

Yenilenecekİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine üç gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir hamle daha geldi. "Erdoğan Dijital Medya" hesabından yapılan duyuruda Cumhurbaşkanı Erdoğan'un bu akşam televizyon ve sosyal medya hesaplarından ortak yayın yapacağı duyuruldu.

Trump:İran çok büyük bir hata yaptı

ABD Devlet Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından İran’a yönelik yaptığı paylaşımda ‘İran çok büyük bir hata yaptı’ ifadelerini kullandı.

Akşener'den Erdoğan'a 'özür' soruları

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Çatalca'da yurttaşlara seslendi. Akşener, burada yaptığı konuşmada İmamoğlu'nu Ordu valisinden özür dilemeye çağıran Erdoğan'a “Ananı al da git” dediğin çiftçiden özür diledin mi?, Milletin yarısına ‘adiler’ diyen Tarım Bakanı’ndan özür talep ettin mi?, Gaziantep’de millete ‘öküz’ diyen milletvekilinden özür talep ettin mi?" diye sordu.

CHP, 'Siverek Katliamı' ile ilgili harekete geçti

Şanlıurfa'da yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği katliamla ilgili açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Bir evladın ana babasının katledilmesini görüntülemek zorunda bırakılması kelimelerle anlatılmaz bir durumdur" dedi.

Alev Coşkun - Hukukun Üstünlüğü ve Demokrasi

. -Birülkenin demokratik hukuk devleti olarak tanımlanabilmesi için öncelikle özgürlüklerin ve en önemli güvencelerin başında bilinçli ve dinamik bir kamuoyu ile yargı bağımsızlığının gerçekleşmesi ...

Emre Kongar - Mazbata gaspını unutma, unutturma!

Mazbata gaspınıunutma, unutturma! -Hayır hayır, 31 Martİstanbul Belediye Başkanıseçiminin iptal kararının“hukuksuz” olduğunu,Ekremİmamoğlu’nun mazbatasının“gasp edildiğ...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter