Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 10:31 AM (GMT)

News - Haberler

Usta için ustaya dair

“Nâzım Hikmet’in Ellerinin İzinde” sergisi 23 Ağustos’a kadar Yapı Kredi Bomontiada ALT’ta görülebilir.

Fenerbahçe'ye kötü haber

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAdı Fenerbahçe ile bir süredir anılan Juan Mata, kulübü Manchester United ile yeni sözleşmesini 2021'e kadar uzattı.

Meral Akşener'e Beyoğlu yasağı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Beyoğlu'nda gerçekleştireceği Kızılay çadır ziyareti valilik tarafından yasaklandı.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'Sisi' yanıtı

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Pazar günü Sisi’yi mi seçeceğiz, Binali Yıldırım’ı mı" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Milletimiz ismimi çok iyi biliyor, çok da sevdi" ifadelerini kullandı.

KONDA: Ekremİmamoğlu yüzde 54, Binali Yıldırım’ın yüzde 45

YSK’nin tartışmalı kararıyla tekrar yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerine 4 gün kala KONDA Araştırma, İstanbul seçimine ilişkin anket sonuçlarını paylaştı. KONDA'nın son paylaştığı ankete göre, kararsızlar orantılı bir şekilde dağıtıldığında Ekrem İmamoğlu yüzde 54, Binali Yıldırım’ın yüzde 45 oy oranına ulaştığı ifade edildi.

CHP'li Yıldırım Kaya Saray'a sordu: VİP'ten telefon kaçıran 2 AKP'liye ne yaptınız?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, yaptığı basın açıklamasında, TBMM’ye verdiği soru önergesi ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a, AKP’ye yakınlığıyla bilinen iki Türk vatandaşının VIP’i kullanarak telefon kaçakçılığı yaptıkları iddiasını sorduğunu açıkladı.

Kadın doktoru döven 2 kız kardeşe tahrik indirimi

EDİRNE Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları bölümünde görevli Uzm. Dr. Tuba Çıkmaz'ı döverek yaraladıkları gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Songül (38) ve Zümrüt Üzümkoparan (21) kardeşlere mahkeme 'haksız tahrik' indirimi uygulayarak 1 yıl 10 ay 15'ergün hapis cezası verdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter