Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 08:20 AM (GMT)

News - Haberler

Adile Naşit 89 yaşında...

Beylikdüzü Belediyesi, Adile Naşit’in adının yaşatıldığı Adile Naşit Çocuk Kütüphanesi’nde, Naşit’in 89. doğum gününü kutladı.

Ordu Valiliği'nden Ekrem İmamoğlu açıklaması

Ordu Valiliği'nden, 5 Haziran günü Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonuna alınmamasına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, "VIP salonu içerisine zorla giren ve salonu işgal ederek fiili durum yaratan Sayın Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin, yakışıksız tavır, davranış, eylem ve hakaret içeren söylemleri, ulusal kanallarımızda yayınlanmak suretiyle tüm Türkiye kamuoyunun önüne net bir şekilde koyulmuştur" denildi.

Brass Against Türkiye’ye geliyor

Yaptıkları Rage Against the Machine, Tool, Beastie Boys, Black Sabbath, Pantera coverlarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Brass Against, Piu Entertainment ve Atlantis Yapım organizasyonuyla ilk defa Türkiye’ye geliyor.

Roger Waters Ghobadi’nin setinde

“Sarhoş Atlar Zamanı”, “Kaplumbağalar da Uçar” ve “Gergedan Mevsimi” gibi filmleri ile dünya sinemasının tanınan yönetmeni Bahman Ghobadi, yeni sinema filmi “Turnalar Yalnız Yaşayamaz”ı İstanbul’da çekti.

Kazaz ve Nilipek aynı sahnede

Yapı Kredi bomontiada’nın düzenlediği “World Akustik” konser serisi kapsamında, 20 Haziran Perşembe günü saat 21.00’de Can Kazaz ile Nilipek aynı sahnede buluşacak.

Erdoğan'dan ortak yayın sonrası ilk açıklama

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadim Dostlar Buluşması programında konuştu. Erdoğan, İstanbul'a ilişkin yaptığı açıklamada, ''Göreve geldin bizim 2,5 milyar dolar borcumuz vardı. Teslim ederken 1 milyar 250 milyon dolarla devrettim. Şimdi rakam o günden bugüne İstanbul büyüyor. Yatırımlar sürekli artıyor. Şimdi tabii ki rakam çok daha ilerde'' dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter