Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 02:30 AM (GMT)

News - Haberler

Esrar içimine dair en eski kanıt 'Çin'de bulundu'

Bilim insanları, Çin'in batısındaki mezarlıklarda, esrar içimine dair en eski bulguları elde ettiklerini açıkladılar. Bulgular üzerinde yapılan incelemede, esrara uyuşturucu özelliğini veren etken madde THC'nin yüksek düzeyde bulunduğu da belirlendi.

KoltuÄŸa polis eÅŸliÄŸinde oturdu ama...

Çorum’da Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Ömer Yılmaz’ın göreve başlaması olaylı oldu. Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğündeki bazı çalışanların tepkisiyle karşılaşınca büyüyen olaylara polis müdahale etti. Polis eşliğinde koltuğuna oturan Yılmaz aradan birkaç saat geçmeden koltuğu eski müdüre bırakmak zorunda kaldı.

Oğlu kaybolan kadın, üzüntüden 8 aylık bebeğini kaybetti

BİLECİK’teki evinden 18 gün önce çıkan Mert K. (15), annesi Canan Çatal'ın kayıp başvurusu üzerine babasının Eskişehir'deki evinde bulundu. Oğlu eski eşinde çıkan Canan Çatal, üzüntüden 8 aylık bebeğini düşürdüğünü belirtirken, Mert K., Sosyal Hizmetler Kampüsü'ne teslim edildi.

Esra Erol'a 5 yıl hapis istemi

Sunucu Esra Erol hakkında, yayında güzellik merkezi sahibi Özlen A. B'yi "yuva yıkan kadın gibi gösterip, fotoğraflarını boy boy ekrana verdiği" iddialarıyla, hakaret ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası iddiasıyla dava açıldı.

Mehmet Ali Güller - Yeni bir dünya kuruluyor

Yeni bir dünyakuruluyor -ABD BaşkanıLyndon Johnson, Başbakanİsmet İnönü’ye tehdit dolu o tarihi mektubu yazdığında,İnönü’nün yanıtı şu olmuştu:“Yeni bir dünya kurulur, Türkiye de orada yerini

Barış Terkoğlu - Binali Yıldırım’ın bindiği uçak

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trBinali Yıldırım’ınbindiği uçak -İçişleri Bakanı kuyuya bir taş attı. Çıkarmak için inenleri hâlâ arıyoruz.Ekremİmamoğlu’nun seçim çalışmaları için kullandığı uçağı kastediyorum.Süleyman Soylu, bir...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter