Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 12:07 AM (GMT)

News - Haberler

Ekremİmamoğlu: ‘1 dakika’ diyorum

İş insanları ve yurttaşlarla buluşan Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’ın hak gaspını düzeltme seçimi olacağını belirterek “Sanki bu seçim adil ve özgür koşullarda demokrasinin parçasıymış gibi yapıldığı izlenimini ortaya koyanlara, ‘1 dakika’ diyorum” ifadelerini kullandı.

Hâkimlerden Sabah’ın haberine suç duyurusu

Sabah gazetesinin dün “CHP Hukuku Böyle Kararttı” manşetiyle hedef gösterdiği 31 Mart yerel seçimlerinde il seçim kurulu başkanı olarak görev yapan Müberra Gürdal ve iki üye hâkim, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Çamlıca Kulesi’nde fiyatlar el yakacak

İstanbul’un siluetini bozan radyo ve TV vericilerini tek bir vericide toplayacak olan Çamlıca Kulesi’nde aylık kira ve hizmet bedeli belli oldu. Fiyat radyolar tarafından çok yüksek bulundu.

Sibel Sezal ileÇekirdek Sanat Evi günlerinden bir gece

Sibel Sezal,Çağrı Çetinsel ve Caner Ünal ile dokuzuncu konseri için sahnedeydi. Sezal’ın üç albümünden parçaların söylendiği konserde Çetinsel akustik, Ünal klasik gitar çaldı.

İstanbul Müzik Festivali'nde bugün

47.İstanbul Müzik Festivali kapsamında yapılan etkinliklerde bugün saat 15.30’da “Çocuk Kitabı Okuma Etkinliği: FANFAR Müzikli Bir İstanbul Masalı”, Süreyya Operası’nda yapılacak.

‘Salaklar Sofrası’ turnede

Geçen yıl kurulan Dionysos Tiyatro, İstanbul’da ses getiren “Salaklar Sofrası” isimli Fransız komedisini temmuzda İzmir’de sahneleyecek. Oyun, 4 Temmuz’da İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu, 5 Temmuz’da ise İzmir Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Rusya:İdlib bölgesinde ateşkes sağlandı

Rusya'nın Suriye'deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi Başkanı Tuğgeneral Kupçişin, İdlib gerilimi azaltma bölgesinde Rusya ve Türkiye arabuluculuğunda ateşkesin sağlandığını belirtti.

Yerliüretici isyanda

General Mobile CEO’su Sebahattin Yaman: Ürünleri satacak kanal bulamıyoruz. Sorunlar çözülmezse fabrikayı yurtdışına taşıyabiliriz.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter