Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 09.21.2024, 12:06 AM (GMT)

News - Haberler

İmamoğlu, 'Yıldırım soruları istedi' sözünün perde arkasını açıkladı!

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trSeçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, "Binali Yıldırım, soruları istedi" sözleri üzerine Binali Yıldırım'ın sözlerini yalanlaması ve özür dilemesini istediği soruldu. İmamoğlu, ispatlayacağı bir şey olmadığını söyleyerek "Soruların tespitli olması konusunda ben burada yokken tatildeyken bazı ön görüşmeler olmuştu. Ben bunu söyledim. Bana ilk bilgi ulaştığında '10 soru biz hazırlayalım, 10 soru siz hazırlayın' dediklerinde o zaman İsmail Küçükkaya ismi ortada bile yokken buna gerek yok diyen kişiyim. Bu talebi getirip götüren iki arkadaşımız var. Konuyu büyütmeye gerek yok. Sayın Yıldırım'ın tercihi bu süreçten sonra 'Evet buyurun serbest sorularınızı sorun' diye dönüşmüşse bana mutluluk verir. O zaman bize iletilen bu yöndeydi. Bu konuları da sayın Küçükkaya bilmez. Dahil olmasına gerek yok." dedi.

İBB çalışanları siyasete alet edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çalışanları Saraçhane'deki merkez bina önünde seçilmiş İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’na karşı eylem yapmak için bir araya geldi. İBB çalışanları adına yapılan açıklamada “İstanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile ‘israf’ kavramına sıkıştırma ‘insafsızlığı’ gösterenleri kınıyoruz” denildi.

Gazeteci Ayşe Düzkan tahliye edildi

Ayşe Düzkan’ın kızı Haziran Düzkan, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Ayşe Düzkan’ın dün tahliye edildiğini belirtti.

Son anketteİmamoğlu 3 puan önde

MAK ve OPTİMAR’ın CHP’li seçilmiş İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nu 2 ve 4 puan önde gösteren sonuçları sonrası AREDA isimli anket şirketi de İmamoğlu’nun 3 puan önde olduğunu açıkladı.

Ataol Behramoğlu - Yalancının ampulü (*)

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trYalancınınampulü (*) -“Yalancının mumu yatsıya kadaryanar” atasözünün tam olarak ne anlama geldiğini araştırdığınızda karşınıza pek çok yorum çıkıyor.Bunlardan kimileri akla yakın olsa da çoğunun zorlama...

Mine Söğüt - Go home Suriyeli

Go home Suriyeli -Yemek yediğiniz restoranda, elinde kâğıt mendillerle masanıza yanaşıp tabağınıza bakarak yutkunan Suriyeli çocuğu“Teşekkürler”diyerek istediğiniz kadar kibarca uzaklaştırın...Kucağında bebeğiyle kaldırıma oturmuş, ke...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter