Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 07:36 PM (GMT)

News - Haberler

THY, pilot olmak isteyen binlerce gencin beklediği ilanı yayınladı

İstanbul Havalimanı ile beraber filosu ve uçtuğu nokta sayısı artacak olan Türk Hava Yolları, pilot ihtiyacını karşılamak adına kendi pilotunu yetiştirmeye de hız verdi. THY, pilot olmak isteyen binlerce üniversite mezununun bir süredir beklediği en az önlisans mezunlarının başvurabileceği ikinci pilot aday adayı ilanı yayınladı. İlan 29 Ağustos 2019 tarihi saat 15.00’a kadar yayında kalacak.

Bahçeli, İmamoğlu-Yıldırım yayınını izlemeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, uzun süreli sessizliğini bozdu. "İstanbul’a mitili atmış bulunuyoruz" diyen Bahçeli, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun çıkacağı canlı yayın programını İsmail Küçükkaya'nın yerine Didem Arslan Yılmaz'ın yönetmesinin daha doğru olacağını ifade etti.

70 yıllık caminin kıblesi yanlış çıktı

Manisa'nın Yunusemre ilçesi kırsal Avdal Mahallesi'ndeki Avdal Camii'nin imamı Mesut Kurtdere, kaldığı lojmandaki kıbleyi hesaplamak isterken caminin kıblesinin 45 derece yanlış yönde olduğunu fark etti. Yunusemre İlçe Müftülüğü yetkililerinin ölçümlerinde de yanlışlığın tespit edilmesi üzerine 70 yıllık caminin kıblesi şeritler çekilerek düzeltildi.

Bu sefer de havacılık eğitimine mi darbe vuracaklar!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü olduğu sırada kurduğu Hasan Polatkan Havalimanının Hava Trafik Kontrol Kulesi, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğüne devredildi. Havalimanının bağlı bulunduğu Eskişehir TeknikÜniversitesi’nin (ESTÜ) yönetimi ilk etapta eğitimin aksayacağından, sonrasında ise eğitim faaliyetlerinin tamamen sona erdirileceğinden endişeli.

Amatör spor kulübü başkanı Adnan Zorer cinsel istismardan tutuklandı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, amatör spor kulübünün başkanı Adnan Zorer, 14 yaşındaki kız çocuğuna sosyal medyadan cinsel içerikli görüntüler gönderdiği suçlamasıyla gözaltına alındı. Adnan Zorer, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AKP'de Tilki krizi

Zonguldak Belediyesi tarafından uzun bir aradan sonra bu sene ilk kez yapılacak olan festivalde sahne alacak olan Aleyna Tilki, özellikle AKP’nin muhafazakar kesiminde tepki ile karşılandı. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilere rağmen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, geri adım atmadı. AleynaTilki krizi, AKP belediye meclis grubunu da ikiye böldü. Başkan Alan, muhalefete rağmen kararında uzun süre direndi.

Elçin Poyrazlar - Anna Sorokin vakası

. -Polisiye romancıları kıskandıracak kurgu dışı adi bir dolandırıcılık vakası iki yıldır dünya medyasının gündeminde...

Barış Terkoğlu - Sözcü burada, TRT nerede?

Sözcü burada, TRT nerede? -Türkiye için “hayırlı cumalar” mesajlarıyla geçen sıradan bir yaz günü olacak. İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılananlar hariç. Önceki duruşmada sanıklar için hapis cezası istenmişti. Sözcü gazetesinin kaderi belki...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter