Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 01:21 PM (GMT)

News - Haberler

Antalya’da film ve belgesel gösterimi

Antalya Kültür Sanat’ta Kırgız, Kazak ve Türk ortak yapımı “Finding Mother 2” filminin özel gösterimi yarın saat 16.00’da yapılacak.

Sinemanın Fatih’i müziğin toplumsal savaşçısı

“Şarkılarımı hep ünlü isimlere okuttum, yerini bulsun diye. Ben seslendirseydim tutmazdı, kimse beni tanımıyordu” demiş olması bile, kendisinden çok yaptığı işi önemsediğinin kanıtı. Bu cümleler yıllardır dillerden düşmeyen o muhteşem Fabrika Kızı’nın da aralarında bulunduğu onlarca şarkının bestecisi/söz yazarı Bora Ayanoğlu’na ait.

Bayramın acı tablosu: 136 kazada, 61 kişi öldü

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trDokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinde, yapılan tüm uyarılar ve alınan tüm önlemlere karşın yine çok sayıda ölüm ve yaralanmalarla sonuçlanan kaza oldu. Cuma günü saat 18.00'den, bugün saat 16.30'a kadar yurt genelinde meydana gelen toplam 136 kazada, 61 kişi öldü, 429 kişi de yaralandı.

Heybeliada'da orman yangını

Heybeliada'daki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Meral Akşener'den VIP skandalı açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İmamoğlu'nun Ordu'da havalimanında VIP salonuna alınmadığı iddiasına ilişkin soru üzerine "VIP'ten geçmek İmamoğlu'nun kafasına kuş kondurmaz, VIP'ten geçmediği için de itibarında bir kötüleşme olmaz" dedi.

MSB duyurdu: Suç duyurusunda bulunacak

Milli Savunma Bakanlığı, bir TV kanalında TSK’da görev yapan generallere söylenen yakışıksız sözlerle ilgili hazırlıkların tamamlanmasına müteakip suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

'GezginFest Van'a izin yok

VAN'ın Gevaş Kaymakamlığı'nca daha önce 20- 23 Haziran'da düzenleneceği duyurulan 'GezginFest Van'a izin verilmediği açıklandı. Kaymakamlığın açıklamasında, "Huzur ve güven ortamı içinde etkinlik geçirilmesi için gerekli teknik şartlar sağlanamadığından organizasyona izin verilmemiştir" denildi.

Süleyman Soylu AKP ve Erdoğan için ağzına geleni söylediği dönemi hatırlattı

Trabzonlular Derneği'nin düzenlediği etkinlikte konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ordu'da yaşanan VIP tartışmasına ilişkin açıklamasında Ekrem İmamoğlu'nun valiye hakaret ettiğini iddia ederken AKP ve Erdoğan için ağır sözler kullandığı dönemi hatırlararak "VIP kullanmadım. Hakkım yoktu." dedi.

Akşener’den Bahçeli’ye: Mitil noldu mitil?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katılarak, partililerle bayramlaştı. Akşener, Bahçeli’nin ‘İstanbul’a mitili atacağım’ sözlerine ilişkin olarak da “Ben şeyi merak ediyorum. Mitil noldu mitil?"sorusunu sordu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter