Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 12:22 PM (GMT)

News - Haberler

Paris'te hava kurşun gibi ağır

Fransa’nın başkenti Paris’in simgelerinden, tarihi Notre Dame Katedrali’ni büyük oranda hasara uğratan yangının, çevre kirliliğine de neden olduğu belirtildi.

Çok gerçek, çok yakın

Margaret Atwood’un aynı adlı feminist distopyasından uyarlanan ve Emmy, Altın Küre gibi ödüllere layık bulunan ‘The Handmaid’s Tale’ gitgide daralan demokratik dünyaya dair bir kehanet adeta.

Dev korodan Ayaİrini’de konser

“Vokal Barok Hazineler: Bach&Vivaldi&Handel” konseri, 47. İstanbul Müzik Festivali’nde Mercedes-Benz Türk’ün desteğiyle sahne alıyor. Konser kapsamında Berlin Erken Dönem Müziği Akademisi ve Berlin RIAS Oda Korosu, Bach, Handel ve Vivaldi’nin müziklerini 12 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Aya İrini Müzesi’nde dinleyicilerle buluşturacak.

Ãœniversitelinin iÅŸi zor

Kriz ve hayat pahalılığı, evinden uzakta okuyan üniversite öğrencilerini zorluyor. Ailesinin maddi desteğiyle ve aldığı burslarla geçinemeyen öğrenciler devamsızlık pahasına da olsa tamzamanlı ya da yarı zamanlı çalışmak zorunda kalıyor.

İstanbul Havalimanı Atatürk’ü geçemedi

İstanbul Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıl işletmesini üstlenen İGA’da bazı ortaklar hisselerini satmak için Amerikan danışmanlık şirketi Lazard ile satışa aracı olması için anlaşmıştı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter