Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 11:43 AM (GMT)

News - Haberler

Toplusözleşme kâğıt üstünde

Türkiye’de özel sektörde çalışan 16 milyon 254 bin işçinin sadece 1 milyon 859 bini sendika üyesi. Sendikalı işçinin de yüzde 39’u toplu iş sözleşmesi yapamıyor.

Hükümet ‘baraj’ seviyor

Emekçinin işkolu barajında muafiyetin 3 yıla çıkarılması talebi kabul edilmedi. Hükümet bir kez daha işçiyi değil, patronları dinledi. Hükümetin baraj için tanıdığı bir yıl sürenin üç yıla çıkarılması talebi kabul görmedi.

Mahkemeden Gölcük Tabiat Parkı kararı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trBolu’nun önemli turizm merkezlerinden olan Gölcük Tabiat Parkı’nda yapılması planlanan 19 odalı dağ köşkü ve 25 bungalov projesi, Bolu İdare Mahkemesince iptal edildi.

Bayramın ilk 5 gününde kaza bilançosu

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinde, yapılan tüm uyarılar ve alınan tüm önlemlere karşın yine çok sayıda ölüm ve yaralanmalarla sonuçlanan kaza oldu. Cuma günü saat 18.00'den, bugün saat 17.00'ye kadar yurt genelinde meydana gelen toplam 118 kazada, 53 kişi öldü, 355 kişi yaralandı.

Özel okulların fiyatları cep yakıyor

Özel okulların 20019-2002 eğitim yılı fiyatları, kurdaki yükselişle birlikte büyük artışlar gösterdi. Geçen yıl 60 bin lira düzeyinde olan bir okulun bu yılki fiyatı yıllık 80 bin liraya çıktı. ENKA okullarında anasınıfı 58 bin liradan 77 bin liraya çıktı.

Korkunç görüntü! Otobüs ile demir bariyerlerin arasına sıkıştı

Denizli’nin dünyaca ünlü turizm merkezi olan Pamukkale’ye turist taşıyan bir otobüs, travertenlerin alt kısmındaki yerleşim yerinde geri manevra yaparken bir yurttaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsün ile demir bariyerlerin arasında kalıp, bariyerlere sıkışan yurttaş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kahreden tesadüf!

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde dün meydana gelen kazada, babası Erkan Çomar (32) ile birlikte yaşamını yitiren 2 yaşındaki Rahime Eda Çomar'ın, aynı gün doğum günü olduğu ortaya çıktı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter