Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 08:54 AM (GMT)

News - Haberler

Karamollaoğlu'ndan bayram mesajı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayram mesajında "Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

10 yıllık kirayı istediler, dükkanı şehit ve gazi derneğine çevirdi

Kocaeli'nin Dilovası Belediyesi, belediyeye ait dükkanı yaklaşık 10 yıldır kira vermeden, inşaat firması olarak kullanan Hacı K.’ye biriken kira borcunu ödemesini bildirip, tahliye yazısı gönderdi. Hacı K., Dilovası Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni kurup, dükkanı, dernek merkezi olarak gösterdi.

Binali Yıldırım'dan YSK kararına tepki

AKPİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 'Seçimin yenilenmesine YSK karar verirken birçok sebep saydı. Hal böyleyken bir yandan sorumlu tuttuğu, suçladığı insanları yapılacak bir seçimde tekrar seçimde görev yapabilir diye karar vermesi yapılacak seçimlereşimdiden soru işareti oluşturmuştur." dedi.

Kılıçdaroğlu: Yüzbinlerce çocuk 'bayramlık' heyecanını yaşayamayacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Resmi rakamlara göre geniş tanımlı işsiz sayımız 8 milyonu aştı. Bu soğuk istatistiksel verilerin acı gerçeği şudur, yüzbinlerce çocuk, 'bayramlık' heyecanını yaşayamayacak, yatağının altına sakladığı bir çift bayram ayakkabısı olmayacak." ifadelerini kullandı.

Zafer Bayramı törenleri için organizasyon ihalesi

Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü Başkomutan Tarihi Milli Park Müdürlüğü tarafından 25-26 Ağustos Anma Programı ve Zafer Bayramı Törenleri için organizasyon hizmeti alınacak.

Aydos ormanlarında bir dönümlük alan kül oldu

Aydos Ormanları’nın Pendik ilçesi sınırlarında bulunan bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık bir dönümlük alan zarar gördü.

Akaryakıta indirim geldi ama yurttaşa yansımadı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trOtogazın litre fiyatında 32, pompa fiyatında 12 kuruş; benzinin litre fiyatına 39, pompa fiyatında 9 kuruş indirim yapıldı. Motorinde 13 kuruş indirimle devlet katkısı sona erdi ancak pompa fiyatı değişmedi.

Korkunç olay! Boğazını kesti

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde, kavga ettiği Sebahattin K., tarafından bıçakla boğazı kesilen Metin Alagözoğulları (56) hastanede tedaviye alındı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter