Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 05:50 PM (GMT)

News - Haberler

İYİ Parti’den kritik 23 Haziran uyarısı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, vatandaşların seçmen listeleriyle ilgili şikayetleri üzerine, "Listede adını görmeyenlerin nüfus müdürlüklerinden kontrol ettirmelerinde fayda var" uyarısında bulundu.

AKPİstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu: Nihat hocaya yakıştıramadım

AKPİstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, ailesinin rızası olmadan 13 yaşındaki bir Ermenistanlı çocuğu 'din değiştirme' gerekçesiyle canlı yayına çıkaran ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na sert tepki gösterdi. Yeneroğlu konuyla ilgili "Nihat hocaya yakıştıramadım ve üzüldüm."ifadelerini kullandı.

Öğrencilere arı dersi

TEMA Vakfı, Balparmak ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arılar için bir araya gelerek “Arılar Varsa Yarınlar Var” projesini başlattı.

Yılın oyunu ‘Meçhul Paşa’

Üstün Akmen Tiyatro Ödülleri’nin üçüncüsü önceki gece düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Gecede Yılın Oyunu ödülü ‘Meçhul Paşa’ya verildi

Annelerin gözaltı ifade tutanaklarına ‘cahil’ yazdılar

Açlık grevleri ve ölüm oruçlarına dikkat çekmek amacıyla Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi önünde ve Mısır Çarşısı’nda yaptıkları eylem sırasında gözaltına alınan tutuklu annelerinden 3’ünün Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadetutanaklarına, “Okuma yazması yok” ifadesi yerine “Cahil” yazıldığı ortaya çıktı.

Güven, 189 günden bu yana eylemde

HDP Hakkâri Milletvekili ve DTK Eşbaşkanı Leyla Güven’in 8 Kasım 2018 tarihinden bu yana sürdürdüğü süresiz dönüşümsüz açlık grevi eylemi, 189 günden bu yana kesintisiz olarak devam ediyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter