Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 01:32 PM (GMT)

News - Haberler

Cezaevlerinde 30 tutukluölüm orucunda

HDP Hakkâri Milletvekili ve DTK Eşbaşkanı Leyla Güven’in 8 Kasım 2018 tarihinden bu yana sürdürdüğü süresiz dönüşümsüz açlık grevi eylemi, 186’ncı gününde.

Asgariücretliye ‘zorunlu’ diyet

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın çalışmasına göre, 2 bin 20 TL asgari ücret ile geçinen dört kişilik bir ailenin temel mutfak masrafı mart ayında 2 bin 491 TL olurken, nisanda 2 bin 535 TL’ye yükseldi.

ArzuÇerkezoğlu: Türkiye ‘en kötü ilk 10’da

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Türkiye’nin, taraf olmasına rağmen Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) birçok sözleşmesiyle ilgili yükümlülüklerini yerine getirmediğini ve bu açıdan ön sıralarda olduğunu söyledi.

Otomotivdeüretim düşüyor

Otomotiv Sanayii Derneği’nin ilk 4 aylık verilerine göre, toplam üretim bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 13 azalarak 489 bin 429 adet, otomobil üretimi ise yüzde 14 azalarak 322 bin 281 adet oldu.

Yıldırım'dan 'seçim' açıklaması: Bunlarla sizi meşgul edecek değilim

Katıldığı bir iftar programında konuşan AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yenilecek olan İstanbul seçimine yönelik, 'Niye yenileniyor? Mübarek günlerde, mübarek dakikalarda bunlarla sizleri meşgul edecek değilim. Fakat bir hususa dikkatinizi çekmek istiyorum. Avustralya’da Cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı. 2 yıl sonra iptal edildi. Belçika’da bir şehirde ekim ayında seçim yapıldı. Şaibe oldu, yanlış oldu diye iptal ettiler' ifadelerini kullandı.

Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi ne bekliyor?

EastMed projesinde boru hattının Türkiye karasularını kullanmaması amaçlanıyor. Proje bu haliyle Türkiye’yi dışlamış durumda. Başlangıç halindeki proje, bölgenin jeopolitiğindeki değişiklikleri yansıtacak şekilde yeniden düzenlenme fırsatına hâlâ sahip.

Üsküdar'da yolcu teknesinde yangın!

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trÜsküdar'da bir yolcu teknesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.

Yozgat'ta trafik kazası: 2 polis yaşamını yitirdi

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu 2 polis memuru yaşamını yitirdi, 1 polis memuru ağır yaralandı. Kazanın, Ağrı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli oldukları belirtilen polis memurlarının, eğitim için geldikleri Ankara'dan Ağrı'ya dönüşleri sırasında meydana geldiği öğrenildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter