Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 09.20.2024, 11:27 AM (GMT)

News - Haberler

Bitkisel hayattaki yurttaş hastanede 2,5 yıl hapis kalacak

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hakkında açılan 3 icra davasından toplam 2,5 yıl hapse mahkum edilen bitkisel hayattaki esnaf Ahmet Öz'ün (52) affedilmesi için avukatı tarafından Cumhurbaşkanına mektup gönderildi. Ahmet Öz'ü kızı çok zor durumda olduklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Davutoğlu sahaya indi: Allah yolumuzu açık eylesin

Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'da Konyalı iş adamlarının organize ettiği iftar programına katıldı. Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Gün gelir hesap günü defterler açıldığında kimin o mirasa sahip çıktığı görülür, kimin ihanet ettiği görülür. Kimin o miras için neleri terk ettiği, kimin de o mirası neredeyse ötekileştirecek şekilde şahsi menfaatler peşinde koştuğu görülür. Allah yolumuzu açık eylesin." dedi.

'Nerede O Eski Ramazanlar?' diye sordu, bakın ne paylaştı?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile mutfaktaki yangına dikkat çekti. Karamollaoğlu, "Nerede o eski Ramazanlar?" başlığıyla yayınladığı videoda gıda fiyatlarındaki 1 yıllık artışı gözler önüne serdi.

Kılıçdaroğlu'ndan gazeteci Demirağ'a ziyaret

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir gazeteci bir programa katıldı diye, düşüncelerini aktardı diye veya birilerini eleştirdi diye öldürülmek amacıyla sopalarla dövülür mü, nerede yaşıyoruz?" dedi.

Mustafa Cengiz: Türkiye'nin sportif çimentosuyuz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sarı-Kırmızı takımın Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Cengiz, "Biz Türkiye'yiz, Türkiye'nin sportif çimentosuyuz" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter