Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 09.19.2024, 04:18 PM (GMT)

News - Haberler

Havalimanında bir müze

İstanbul Modern Sanat Müzesi Koleksiyonu’ndan bir seçki, İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları Özel Yolcu Salonu’nda yolcularla buluşuyor.

Harf, yaprak, ses bir arada

Dergiler Arasında bölümünde bu hafta Şiirden Dergisi’nin editörü Metin Cengiz ile konuştuk.

Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’nde sahne işçilerin

“Perdeyi aç, sesin sarsın dünyayı” sloganıyla yola çıkan 14. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, önceki akşam Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde yapılan açılışla başladı. Sunuculuğunu oyuncu Berkay Ateş’in yaptığı gecede; Flormar, 3. havalimanı, DHL ve Kale Kayış direnişçisi işçiler de sahneye çıktı.

İzmir'de indirimli ulaşım başladı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trBaşkan Tunç Soyer'in başlattığı uygulamayla İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte toplu ulaşım ücretlerini günün iki saatinde yarı yarıya indirdi. Buna göre İzmirliler 06.00 - 07.00 ile 19.00 - 20.00 saatleri arasında yarı yarıya indirimli seyahat edecek.

TÜSİAD'dan İstanbul seçimleriyle ilgili açıklama

TÜSİAD Başkanı Kaslowski, İstanbul’daki seçimlerle ilgili olarak ‘Arzumuz bu kararı YSK'nin bir an önce vermesidir. Biz seçimsiz döneme bir an önce girip uzun vadeli reformları hayata geçirmeyi arzuluyoruz’ dedi. Erdoğan ile iki gün önce toplantı yaptıklarını kaydeden Kaslowski ‘reformları beraber yapma niyetini ortaya koyduklarını’ söyledi.

İcradan satılık yarış atına yine alıcı çıkmadı

BURSA'daki Osmangazi Hipodromu'nda bulunan 7 yaşındaki 'Mademoiselle' isimli İngiliz atı, sahibinin borcu nedeniyle icradan satışa çıkarıldı. Ancak 12 birinciliği olan at, bugün yapılan ikinci ihaleye de katılan olmaması üzerine satıştan düşürüldü.

Erdoğan: Kafalarında bir Türk baharı var

Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kafalarında bir Türk baharı var. Oysa onların her baharı kara kışa dönmüştür. Seçim sonuçları üzerinden siyasi mühendislik çabalarına girenlerin bakacağı yer bizim rabiamızdır. Şimdi kafalarında yüzyılın projesi diye bir şey var. Bu Ortadoğu'yu parçalama projesidir" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter