Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.30.2024, 08:11 AM (GMT)

Beyoğlu'nda bir binada yangın çıktı

Beyoğlu'nda 10 katlı binanın 6'ncı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bina kısa sürede tahliye edilirken bazı vatandaşlar dumandan etkilendi. Yanan binayı izleyen bir kadın gözyaşlarına boğuldu.

CHP’nin reklamcısı uyardı: Her şey çok zor olacak

YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından başlayan süreçle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçim kampanyasının mimarı Ateş İlyas Başsoy’dan parti üyelerine önemli bir uyarı geldi. “Her şey Çok Zor Olacak” başlığıyla mesaj paylaşan Ateş İlyas Başsoy, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen esprili dayanışma mesajlarının abartılmasını eleştirdi.

Papa'dan kilise içinde cinsel tacizleri ihbar etmeyi zorunlu kılan yasa

Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco, kilise içindeki cinsel taciz skandallarıyla mücadele amaçlı bir kararname yayımlayarak dünya genelindeki tüm Katolik din adamlarına cinsel taciz vakalarını ve bu vakaların üzerinin örtülmesi girişimlerini üstlerine ihbar etme zorunluluğu getirdi.

David Beckham'a cep telefonu cezası

Sürücü koltuğunda telefon kullandığı gerekçesiyle yargılanan David Beckham, bugün gerçekleşen mahkemenin sonucunda 750 sterlin para cezasına çarptırıldı ve ehliyetine 6 ay el konuldu.

Kadın gazeteciyle konuşmayan İslam Partisi liderine hapis cezası

Belçika'da "harem-selamlık otobüs" talebi ile tartışma yaratan İslam Partisi lideri Redouane Ahrouch, katıldığı bir televizyon programında gazeteci Emmanuelle Praet ile "kadın olduğu gerekçesiyle" konuşmayı reddettiği için 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahmut Tanal tedavi altına alındı

Milletvekili Mahmut Tanal, Kumpas davaları sırasında kırılan ayağında meydana gelen ödem ve şişlik nedeniyle tedavi altına alındı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter