Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 07.05.2024, 11:47 PM (GMT)

'Evde Kal'çağrısına İstanbul’un en çok hangi semtleri katıldı?

Koronavirüsün yayılmasını engellemek için salgın başladığı andan beri insanların zorunlu durumlar dışında evden çıkmaması isteniyor. Veloxity isimli şirket, İstanbul’daki 1 milyon insanın akıllı telefonlarının dolaşım verilerini analiz ederek en fazla evde kalan semtleri belirledi.

Gıda fiyatları uçuşa geçti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Asgari ücretle alınan et 6 kilo, zeytin 10 kilo azaldı. Temel gıdada KDV’nin kaldırılması gerekiyor” dedi.

Koronavirüs bitecek o olimpiyata gidilecek!

Meltem Hocaoğlu Akyol, bu yıl ilk kez olimpik branş sınıfına alınan karatenin, Japonya vizesi alan ender isimlerinden biri. Aynı zamanda bir öğretmen, hem spor yapıyor hem genç nesle yol haritası olmaya çalışıyor.

İlgi alanlarını bilmiyorlar

Uluslararası Kimyasal Elementler Sanat ve Tasarım Yarışması’nda dünya üçüncüsü olan 10 yaşındaki Ada Tomruk, “Herkesin bir ilgi alanı olmasını isterim.

Harekete geçildi

Uludağ’da iki dağcının kaybolduktan sonra cesedinin bulunmasının ardından Uludağ Dağcılık Kulubü (ULUDAK) üyesi İsmet Şentürk’ün yaptığı “Uludağ’da her vadiye bir verici çağrısı” karşılık buldu.

TakipsizliÄŸe itiraz

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde intihar ettiği öne sürülen Özbekistan Vatandaşı 23 yaşındaki Nadira Kadirova’nın ölümüne ilişkin verilen takipsizlik kararına itiraz edildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter